Lina

2011-02-28 - 18:37:16
Allmänt / 2 Kommentarer
Idag träffade jag Lina en stund efter att jag slutat. Har verkligen saknat henne! Men vi gick iallafall till Karl Hedin för Lina skulle göra en kopia på sin nyckel. Sen gick vi till Helena för jag skulle beställa klipptid. Ska klippa mig torsdag efter lovet. Kanske blev lite sent men jag tänkte att har jag väntat så här länge kan jag lika gärna vänta längre. Efter att jag beställt tid gick vi till Statiol och satt där på en bänk och pratade. Till slut gick vi in och köpte glass. Visst, det kanske var soligt och fint men det var då inte tillräckligt varmt för glass!




Matte

2011-02-28 - 17:45:55
Allmänt / 1 Kommentarer




Tänkte bara visa hur roligt man kan ha på mattelektionerna... Jag och Camilla är bara för begåvade!

Fint väder

2011-02-28 - 17:42:45
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag när jag gick till skolan var det för en gångs skull fint väder. Det kändes på något sätt som om våren var här. Även fast den inte är det. Jag hatar verkligen att den inte är det. Jag är trött på vinter och allt som har med den att göra. Jag vill ha värme, grönt gräs och blå himmel nu! Ursäkta om jag tjatar mycket om det men jag vill bara att den ska komma nu.


Härligt!

Men shit!

2011-02-27 - 21:13:20
Allmänt / 1 Kommentarer


Var det bara jag som helt missat att Pink var gravid?! Och att hon dessutom varit det ett tag också!?

Jag hatar att vara lång!

2011-02-27 - 21:04:10
Allmänt / 1 Kommentarer

Något jag verkligen hatar är att jag är lång. Jag skulle vilja vara ungefär 165 kanske. Om inte kortare. Ni som är typ så lång och klagar på att ni är korta fattar inte hur bra ni har det. Ni kan gå i 10 centimeters klackar utan att det ser dumt ut. Jag vill också kunna göra det. Nu om jag skulle komma med 10 centimeters klackar och ingen annan hade det skulle jag bli världens jätte jämfört med alla andra. Enda gången jag kan ha höga klackskor nu är på skolavslutningarna på somrarna. För då har nästan alla det. Om jag hade haft det på skolan skulle alla bara titta. Inte för att jag har dåligt självförtroende eller så men det blir bara jobbigt. För jag blir ju nästan två decimeter längre än mina kompisar. Hur kul blir det för mig då..? Jag skulle ju bara få gå och huka mig hela tiden för att de ska höra vad jag säger. Fast om jag bodde i en stad kanske jag skulle kunna tänka mig att springa omkring i klackskor. Eftersom det är vanligare att folk använder det där. Men eftersom jag bor där jag bor är det bara pinsamt. För är man lång och har högklackat här i Sveg tror folk att man tror att man är någonting. Och man klassas som en fjortis. Kanske inte det värsta som skulle kunna hända men ni fattar. Det är aldrig kul när folk inte gillar en bara för att man har på sig det man tycker är snyggt. Det kanske bara är jag som har detta problem. Men det är något jag verkligen hatar! Jag skulle kunna göra mycket för att bli kortare. Jag kanske aldrig sagt det men det är så jävla sant. Jag vill vara kortare. Men eftersom jag inte kan ändra det får jag helt enkelt fortsätta ha platta skor och vänta tills jag flyttar. Ni kanske tycker att jag visst kan ha klackskor och att det låter som jag har dåligt självförtroende, men jag har faktiskt inte det. Jag har kanske inte bäst självförtroende. Men jag vill bara inte bli kallad fjortis.

Förresten. Om jag hade varit kortare hade jag lugnt köpt massor av klackskor. Men eftersom jag är lång och bor i Sveg tänker jag: men när ska jag ha dom då? Sen köper jag som inte. Det kanske är värsta i-landsproblemet. Men bara för att vi har det bättre ställt än dom i u-landen betyder det inte att vi inte får ha problem.

Var bara det jag ville säga.

Cupcakes

2011-02-27 - 19:56:41
Allmänt / 2 Kommentarer

Jag och Stina gjorde cupcakes idag. Snacka om att det var gott! Har aldrig smakat riktiga sånna förrän nu. Och jag kan meddela att jag gått miste om något väldigt gott. Synd bara att det är så segt att göra det. Annars hade jag nog gjort det någon mer gång.



Kanske blev lite väl stora, för man mådde inte riktigt bra efter att ha smällt i sig hela.

Drar på träning och tränar

2011-02-27 - 12:27:19
Allmänt / 3 Kommentarer
Om en halvtimme börjar träningen och jag sitter här och har inte ens bytt om. Ska kanske börja tänka på att resa mig nu så jag inte kommer försent. Men nu vet ni iallafall var jag håller hus de närmaste två timmarna.


Nu ska jag bli fit!

Moonboots

2011-02-26 - 21:27:55
Allmänt / 3 Kommentarer
Jag vet att det är pinsamt. Men jag skulle faktiskt vilja ha ett par. Synd bara att dom är så dyra, annars hade jag lugnt köpt ett par!



Djurmönstrat

2011-02-26 - 21:24:03
Allmänt / 0 Kommentarer
Förut hatade jag verkligen djurmönstrade saker. Men nu har jag faktiskt börjat gilla det. Så är det oftast med mig, i början är jag helt emot det och sen ändrar jag uppfattning och vill ha det. Precis som det har blivit med djurmönster. Hittade några snygga och roliga saker som jag tyckte var snygga som jag tänkte visa.


Ganska så nice!

Faaaaaaaan!

2011-02-26 - 21:15:36
Allmänt / 0 Kommentarer

D.ö.d.a m.i.g.

Skor del 2

2011-02-26 - 20:35:00
Allmänt / 0 Kommentarer

Här är några av dom jag hittade som jag faktiskt skulle kunna lägga pengar på också.


Så underbara!

Skor del 1

2011-02-26 - 20:25:18
Allmänt / 0 Kommentarer
Har suttit i stort sett hela kvällen och tittat på skor. Jag älskar skor! Har ganska många men känner jämt ett behov av att köpa fler. Skulle lätt kunna köpa skor för minst 20 000 om jag fick.

Jag hittade iallafall några skor som verkligen inte är min stil just nu men som jag ändå skulle kunna ha på mig.


Inte min stil men hur snygga som helst! Till och med gummistövlarna...

Pluggning på hög nivå

2011-02-26 - 18:52:53
Allmänt / 1 Kommentarer
Idag stack jag iväg till Camilla för att jobba lite på vår redovisning till engelskan. Vi satt oavbrutet i tre timmar och bara jobbade. Hon skrev om manuset och jag gjorde en powerpoint. Tiden bara flög iväg! Så nu är vi väl i stort sett klar med det, jag ska bara komma på en avslutning så är det klart sen. Tycker vi var väldigt duktiga med tanke på hur det brukar sluta när vi ska vara seriösa. Haha! Underbara människa! ♥

Nu har jag ätit middag, det blev kött och ungsstekta rotfrukter. Alltid lika gott! Sen ikväll ska jag och familjen titta på The notebook. Hoppas på att den ska vara lika bra som första gången jag såg den. Och till filmen ska vi äta kladdkaka med vit choklad i. Mums! Jag känner att jag älskar helger, för då kan man äta vad man vill, när man vill och hur mycket man vill. Jag känner att jag låter som värsta svullot...


Höhö...

Dagens önskeoutfit

2011-02-26 - 12:14:27
Allmänt / 1 Kommentarer


Någon som har lust att ge mig detta..? Snäääälla..?

Sen kväll ikväll

2011-02-25 - 22:44:34
Allmänt / 1 Kommentarer

Jag känner mig duktig som lyckats hålla mig vaken så här länge. Och inte för att jag sov på soffan efter att jag kommit hem från skolan eller så... Inte alls. Men nu är det dags för mig att gå till sängs. Fast jag vet inte om jag ska sova, för jag måste tyvärr läsa i min svenskabok. Vi hade nämligen en inlämningsuppgift på svenskan, då man skulle skriva en romananalys. Den skulle varit inlämnad för typ en månad sen och jag har fortfarande inte läst ut boken. Jag tror inte ens jag läst halva om jag ska vara ärlig. Jag kommer inte våga skicka in den när jag väl är klar, för det känns som hon har värsta höga förväntningarna nu bara för att jag har tagit så lång tid på mig. Men förhoppningsvis förstår hon att jag bara är seg och skjuter upp allting tills det är för sent... Hoppas, hoppas, hoppas!

Godnatt!

Ugglor

2011-02-25 - 18:51:34
Allmänt / 0 Kommentarer
Tydligen är det inne med ugglor just nu. Alltså smycken och sånt. Jag har lite lust att hoppa på den trenden faktiskt. Tycker det är så himla snyggt med ugglor. Synd bara att jag är pank. Annars hade jag lätt laddat upp ett lager med halsband och ringar. Kanske kan köpa en ring iallafall. För det är ju så jävla snyggt så jag tror jag dör!

E.M.D?

2011-02-25 - 17:42:00
Allmänt / 5 Kommentarer
Alltså när man sitter på spotify och lyssnar poppar typ alltid denna bild upp. Det stör mig, för jag tror typ alltid att det står emd. Eller det är väl för att det är tre stycken på bilden som jag får för mig att det skulle kunna stå det... Men iallafall, vilka wannabes.


Äldre version av E.M.D..?

Dagens citat

2011-02-25 - 17:09:09
Allmänt / 1 Kommentarer

- Jag tänker dränka dig som du dränkte dockan.

Sades av Camilla idag när vi badade. Efter att jag höll på att dränka livräddningsdockan, eller jag kanske dränkte den. Den var ju way för tung för mig. Jag höll på att följa med den ner när den sjönk ju. Dessan var till och med tvungen att ta tag i mig och dra mig till kanten för jag inte orkade. Men sen fick jag fart på det hela, fast det kanske inte gick så fort. MEN JAG KLARADE DET!

Godnatt

2011-02-24 - 20:20:00
Allmänt / 2 Kommentarer

Nu är jag så övertrött så jag tänker gå att lägga mig...

Ett litet tips för torra händer

2011-02-24 - 18:10:13
Allmänt / 0 Kommentarer
På vintararna "lider" jag av torra händer som många andra. Och jag tänkte ge er ett litet tips som jag tycker fungerar. Det är en handkrän från Victorias secret. Visst, man måste smörja ganska ofta, men det är det värt för den luktar så otroligt gott!

Redan trött

2011-02-24 - 18:04:41
Allmänt / 0 Kommentarer
Åh! Jag blir så irriterad. Klockan är bara sex och jag är hur trött som helst. Så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova till imorgon. Jag fattar bara inte varför jag är så trött. Jag har ju liksom sovit mycket inatt, ätit hyfsat och vilat efter skolan. Vad är felet..? Jag borde ju vara hur pigg som helst, men det är jag inte. Vi får se hur länge jag orkar vara uppe idag. Blir nog en tidig kväll ikväll med. Jag känner mig så tråkig när jag bara sover och sover ju...

Bad

2011-02-24 - 15:53:03
Allmänt / 0 Kommentarer
Efter skolan idag fick jag reda på att vi tydligen har bad på idrotten imorgon. Jag vill inte!!! Alltså det är inte själva badet som är jobbigt. Det jobbiga är att jag måste raka benen. Då kanske ni tycker att jag är fånig men det spelar ingen roll. Så länge jag bryr mig så tänker jag göra det, även fast ingen annan bryr sig. Så imorgon blir det en riktigt tidig morgon. Vi börjae nämligen tjugo över åtta. Och jag som tyckte att fredagar var tidiga nog. Men jag överlever nog... Ni lär ju märka imorgon eftermiddag ifall jag gjorde det eller inte.



Något som är bra med att jag har haft magsjuka är att nu är jag redo på beach 2011 och bad imorgon...

Välkommen hem!

2011-02-24 - 15:04:39
Allmänt / 1 Kommentarer


Jag kan ju säga att man känner sig ganska välkommen här hemma.

Konstigt värre...

2011-02-24 - 14:48:38
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag vet inte varför men när jag är sjuk är det alltid dessa två saker jag blir sugen på. Vanligtvis brukar jag inte gilla dom så mycket. Men så fort jag blir sjuk börjar jag tänka på hur gott det skulle vara med fanta och gorby's. Ibland händer det att jag känner att jag är sugen på korv också. Inte sån man steker själv utan en som är köpt på någon kiosk eller liknande. Lite konstigt tycker jag...





Fanta och Gorby's in my heart när jag är sjuk!

KALLT!

2011-02-24 - 14:40:46
Allmänt / 0 Kommentarer

Ser ni hur det blåser..?

När jag var påväg hem idag efter skolan var det skitkallt! Trodde det var minst -20. Men när jag kom hem och tittade på termometern var det bara -10. Något besviken jag blev! Men jag tror det berodde på att det blåste som bara den. Jaja, kallt var det iallafall.

Och idag hade vi nationellt prov i matte. Det gick väl ganska okej. Skulle nog gått bättre om vi fick lite mer tid. Hann nämligen inte riktigt med allt. Fick panik när jag tittade på klockan och det bara var en kvart kvar och jag hade nästan två av de jobbigare uppgifterna kvar! Men g måste jag ju fått, annars blir jag riktigt riktigt ledsen!

Godnatt

2011-02-23 - 20:14:27
Allmänt / 1 Kommentarer
Bara för att jag började må illa efter middagen tänker jag nu gå och lägga mig.
Hur pinsamt det än är så tänker jag göra det. För jag tänker bannemej gå på skolan imorgon!


Så här trött är jag! Och ja, jag tog en bild på mig själv bara för att visa
er hur snygg jag är när jag är redo för att gå och läga mig, blundar och
försöker få det att se ut som att jag sover...

När vi lagade mat

2011-02-23 - 20:07:39
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag när vi lagade mat hittade jag två roligt saker!


Först hittade jag en sån där söt sak i paprikan. Alltså var är det egentligen?
Är det typ en paprika som växer i en stor paprika?




Och sen hittade vi pärltomater på Ica, hur gulliga som helst!


Var bara tvungen att visa er...

Nationella

2011-02-23 - 17:29:09
Allmänt / 2 Kommentarer
Jag är redan nervös. För imorgon har vi nationella i matte.
Hoppas på ett hyfsat lätt prov så jag får många rätt! Höhö...

Mascara

2011-02-23 - 17:26:39
Allmänt / 0 Kommentarer
Här har ni den, min nya mascara:



Hoppas nu den är bra, har nämligen inte prövat den än.
Fast borsten (eller vad det nu heter) ser lite b ut...

Köpt på hm för 80 kronor!

Döda mig!

2011-02-23 - 17:24:45
Allmänt / 0 Kommentarer
Jahapp, här sitter jag och skriver inlägg som inte ens kommer fram!

Men jag ska berätta om min onsdag. Imorse klev jag upp och gick till
skolan. Gick på första lektionen, för vi hade nämligen prov. Provet
gick faktiskt helt okej. Men jag blir antagligen besviken när jag får
tillbaka det. Så blir det alltid, tråkigt nog. Efter provet gick jag hem
och la mig på soffan och sov i ungefär två timmar, så nu känner jag
mig som en ny människa. Eller iallafall nästan. För så fort jag äter
känns det som om någon drar i mina tarmar så det gör jätteont! Har
desutom helt tappat lusten att äta... Men men, jag antar att det går
över!



Det är tur att Jeremy är hemma så jag har en anledning till att titta på barnprogram.
Höhö, det är bara för bra alltså!

Grötskills

2011-02-23 - 17:04:02
Allmänt / 0 Kommentarer

Jag tycker synd om mina framtida barn. Som kommer få en mamma som inte
ens kan göra gröt. Eller så skaffar jag bara en nanny som lagar all deras mat.
SMART!


Mums, visst ser det smaskigt ut...
Och inte för att det var några klumpar i den eller så...

Tröttast i världen

2011-02-22 - 21:19:17
Allmänt / 1 Kommentarer
Nu ska jag gå och lägga mig och plugga inför provet imorgon!
Jag vet väldigt värt inlägg, men ändå. Bättre än ingenting.
Godnatt!

Bananpaj

2011-02-22 - 18:33:58
Allmänt / 0 Kommentarer

Imorgon ska vi fira mamma som fyller år idag. Det ska vi fira med
bananpaj. Hoppas bara det blir bra!

Ni kan få receptet bara för att jag är så snäll:

1,5 dl socker
1,5 dl vetemjöl
100 g smör
3 msk sirap
bananer

glass

Blanda socker, vetemjöl och smör. Häll i sirap och rör om. Skiva
bananer i en form och häll över smeten. Grädda i 15 minuter på
200C. Servera med glass.

Min helg

2011-02-22 - 18:27:46
Allmänt / 0 Kommentarer
Bara för att jag typ inte uppdaterat någonting den här helgen så kan jag ju berättat vad jag gjort:


På fredageftermiddag åkte jag buss och tåg till Sundsvall.
Upptäckte efter en halvtimme att jag tydligen satt på den tysta avdelningen där
men inte fick ha telefonen på... Woupsi!



På lördag satt jag ju som sagt barnvakt till världens sötaste. Vi lekte och hade roligt.
Vi gick även på promenad i det fina vädret. Det var dock väldigt kallt så båda två
fick röda kinder. Men det gjorde inte oss något!

Söndag har jag inga bilder från. Men då kom iallafall mamma och hjälptemig att passa
Jeremy. Vi åkte in till stan och hämtade Stina från jobbet senare på dagen. När
vi ändå var där köpte jag en ny mascara för det var rea. Visar bild någon annan
dag. För jag hade tyvärr ingen på telefonen. Och måndagen spenderade jag
på soffan tills jag fick ont i ryggen, efter det la jag mig i sängen. Så kul hade jag!

Förlåt!

2011-02-22 - 18:12:19
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag är ledsen för att jag varit riktigt dålig på att uppdatera de senate dagarna! Jag har nämligen haft magsjuka. Så jag har knappt tagit mig upp ur sängen. Men nu är jag iallafall hemma och mår lite bättre. Blev sjuk i söndagskväll och den natten var fanimej den jobbigaste natten i hela mitt liv. Jag tänker inte ens dela med mig av den. Sen igår sov jag nästan hela dagen. Det var ju meningen att vi skulle åkt hem igår men jag orkade inte kliva upp så vi åkte hem idag istället. Imorgon får vi se hur länge jag blir kvar i skolan. Går antagligen hem efter jag gjort samhällsprovet. Tror inte min kropp kommer orka hela dagen...

Saker jag upptäckt och kommit på

2011-02-19 - 14:46:26
Allmänt / 2 Kommentarer

Nyss när jag var ute och gick kom jag på en massa saker som jag tänkte dela med mig av!

  • Det är jobbigt att gå nerför en hal backe med banvagn
  • Ett barn kan inte ramla ned från golvet
  • Det är jävligt kallt när det är -15 i Sundsvall
  • Det är för kallt med converse på vintern
  • Jag sover bäst i min egen säng

Ja, det var väl typ det...

Mat

2011-02-19 - 12:42:53
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag klarade till och med av att göra mat till honom! Jag är bäst.
Nu ska vi ut och gå en promenad i det fina och kalla vädret!

Mamma för en dag

2011-02-19 - 10:46:55
Allmänt / 0 Kommentarer


Jag kan ju säga att jag känner mig ganska lyckad. För jag fick honom just att sova
i nästan en hel timme! Det måste ha sett ganska roligt ut. Eftersom han låg i min
famn och sov, katten låg bakom mig och sov och jag satt och halvsov. Gulligt gulligt.

Nu ska jag fortsätta vara den bästa barnvakt man kan vara. Återkommer senare!

Packad och klar

2011-02-18 - 14:52:08
Allmänt / 2 Kommentarer



Nu sticker jag iväg till Sundsvall! Ha det bäst, för det ska jag ha, så hörs vi senare!

Skönt som satan!

2011-02-17 - 21:20:47
Allmänt / 1 Kommentarer
Nu är jag tillbaka efter att ha varit ute och sprungit. Det blev lilla brorundan
den här gången. Det var jobbigt, men vi överlevde båda två! När vi kom
tillbaka från rundan skulle vi hoppa in i bastun som vi satte på innan vi stack
iväg. Men herrarna som var där när vi stack hade stängt av den! Något hatade
dom är nu. Så vi fick helt enkelt vänta på att den skulle bli varm igen. Gjorde
väl egentligen inte så mycket, eftersom jag hade bra sällskap!


Min träningsbuddy för dagen (och typ alla andra dagar också för den delen...)
Tack, för ikväll! Det måste vi göra om! ♥

Träning

2011-02-17 - 18:38:44
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu ska jag snart iväg och springa lite med Camilla. Och efter att vi sprungit klart
ska vi basta! Ska bli så skönt att äntligen börja att löpträna igen. Hoppas bara jag
överlever det här nu då...


Det här kommer jag att klara. Måste försöka övertala mig själv det nu!

Ska bara skryta lite

2011-02-17 - 14:37:57
Allmänt / 2 Kommentarer
Jag gjorde ett inlägg lite tidigare men tydligen kom inte det fram.
Men det jag ville var att skryta om att jag redan slutat, för drygt en timme sen!
Moahahaha! Det är så skönt!


Sen att vädret suger var ju en annan sak. JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU!
Det räcker nu! Det skulle varit vår nu om jag fick bestämma.

Förresten...

2011-02-17 - 14:34:25
Allmänt / 0 Kommentarer
Svenskaprovet gick dåligt.

Kanske bör färga håret..?

2011-02-17 - 14:29:56
Allmänt / 0 Kommentarer


Finns det något jobbigare när håret ser ut så här..?
Det jobbiga är att färga det, det bara kliar och sticks. Tur att det blir fint iallafall!

Nu när jag är hemma...

2011-02-17 - 14:22:37
Allmänt / 0 Kommentarer

...tänker jag:


Dricka Proviva med smak av hallon/granatäpple och...


...sen tänker jag rita lite på min bild också!

Så kul ska jag ha.

Back to reality

2011-02-16 - 21:06:48
Allmänt / 0 Kommentarer
Eftersom jag nu är hemma igen måste jag då göra allt jag brukar. Tex plugga.
Så nu ska jag fika och sen gå och lägga mig och plugga svenska, för vi har prov imorgon.
Och det kommer gå jättedåligt, jag bara känner det på mig!


Kan visa en bild på hur synd det är om mig också... Fast det kanske inte syns hur ont det gör.
Men jag kan lova att det gör skiiiiitont! Mamma sa till och med att jag hade fått en liten blödning där också.

Toaletten

2011-02-16 - 20:30:41
Allmänt / 2 Kommentarer

Tänkte dela med mig av några bilder från toan.
Hehe, jag blev fatiskt så imponerad av den att jag var tvungen att ta kort...



Spegeln var så cool att jag var tvungen att ta en ego-bild...


Så här såg dörren ut. Hur cool är inte den liksom?!


Om man rörde handen framför papperssaken kom det ut papper av sig själv!
Den var bara för cool för sitt eget bästa!


Nu har jag kommit hem från ungdomstinget

2011-02-16 - 20:23:02
Allmänt / 1 Kommentarer

Bilden är tagen av the master photagrapher Elin!

Nu har jag just kommit hem från ungdomstinget. Innan jag kom dit hade jag inte särskilt höga förväntningar. Eftersom jag knappt visste vad det var. Men nu när jag varit där önskade jag nästan att det hade varit en dag till. För fy fan vad kul det var. Så himla värt det! Man missde skolan, hade hur kul som helst och man lärde sig saker. Smaka på den ni! Dessutom var det väldigt intressant, mycket intressantare än jag trott. Så det är verkligen något jag rekomendarar!

Jaha...

2011-02-14 - 21:05:35
Allmänt / 3 Kommentarer
Jag och mamma diskuterar björnar.

Jag: När vaknar björnarna?
Mamma: Nja, jag vet inte riktigt
Jag: Men ungefär då?
Mamma: Ja, kanske i juni/juli någon gång
Jag: Jaha...
Det var ju nästan så jag gick på det.

Mack-krill

2011-02-14 - 18:27:16
Allmänt / 1 Kommentarer

Tydligen är inte makrill inlagd krill. Det trodde jag. Man köper ju makrill på burk och har på mackan.
Alltså blir det mack-krill. Men det är tydligen två helt olika saker.



Här har vi då Makrill


Och det här är tydligen krill...

Tandläkaren

2011-02-14 - 18:02:04
Allmänt / 0 Kommentarer
Just, jag och min tandläkarskräck skulle ju till tandläkaren idag. Men imorse ringde dom och sa att
jag skulle dit nästa vecka istället. Surt för mig som hade förberett mig hur länge som helst!


BLÄÄÄÄÄÄ!

Alla hjärtans dag

2011-02-14 - 17:52:41
Allmänt / 0 Kommentarer

Är det bara som inte fattar meningen med alla hjärtans dag? Jag tycker det mest är onödigt och fjantigt.
Visst, det är väl gulligt att ha en speciell dag då man ger blommor och sånt till varandra men nä. Det är inget för mig.


Men glad alla hjärtans dag iallafall!



Pins, eller vad det nu heter

2011-02-14 - 17:13:39
Allmänt / 0 Kommentarer
Måste bara visa två pins jag hittade!


Haha, helt klart!


Jasså, tydligen har han gjort reklam för Pepsi! Tyckte det var lite coolt...

Skridskor

2011-02-14 - 16:45:25
Allmänt / 2 Kommentarer


Idag hade vi skridskor på idrotten. Och något jag ägde sönder alla! Eller inte, jag hör nog till dom lite sämre faktiskt. Men jag kom iallafall i tid. Jag försov mig nämligen imorse, vaknade halv tio när vi började tio i tio. Fick slänga på mig kläder och kasta i ombytet i en väska och springa till skolan. Var väldigt varm när jag kom fram, helt klart den perfekta uppvärmningen! Men roligt var det!

Nu ska jag packa mina kläder inför imorgon! Hörs senare.

Ni undrar, jag svarar

2011-02-13 - 21:07:34
Allmänt / 1 Kommentarer



Nu kanske ni undrar vad jag gör där uppe. Då svarar jag att jag skulle ta en cool bild.
Då säger ni kanske att den inte alls blev cool. Då säger jag att ni har fel och att den visst är supercool!

Okej, jag är för trött för det här. Jag ska gå och lägga mig nu!
Får se om jag uppdaterar imorgon innan skolan börjar...
Godnatt!

Hur många watt har din limpa..?

2011-02-13 - 20:51:51
Allmänt / 0 Kommentarer



Det ser verkligen ut som att det står limpa mellan banan och makaroner om man läser snabbt!
Men tydligen skulle min mormor ha en lampa...

Ett litet snabbt inlägg

2011-02-13 - 15:07:53
Allmänt / 2 Kommentarer
Nu har jag äntligen en dator en lite stund. För jag lånar min kusins dator. Och han är sex år. Jag känner mig lite omodern när till och med min kusin har en egen bärbar dator! Och när min kusin som är FYRA också har en!!! Men men... Ja, jag tänkte väl mest berätta att jag lever och att jag kommer hem runt åtta ikväll. Ska bli skänt att komma hem igen. Tycker det är lite segt att vara borta när man inte har något att göra.

Hörs senare!

Anna har ny design

2011-02-12 - 19:12:40
Allmänt / 4 Kommentarer
Hallå på er! Eftersom att Anna har åkt ifrån datorn, så bad hon mig uppdatera. Som hon visade förut så fick hon presentkort på designer av mig, och nu är den första klar! Därför kan hennes blogg se lite konstig ut. Om den gör det så är det bara att trycka f5 så löser det sig! Kram på er.

// Rebecca Rehn

Jag ska bara...

2011-02-12 - 09:08:03
Allmänt / 3 Kommentarer
Okej, innan jag åker kan jag lägga upp en lite rolig konversation mellan mig och pappa:

Pappa: men nu är det väl ändå dags att färga utväxten?
Jag: Jag vet, men jag vet inte om jag ska färga håret rött igen eller om jag ska försöka få det brunt.
Pappa: Men färga brunt då! Jag kan hjälpa dig ja.

HAHA! Jag kommer aldrig kunna gå ut ifall han gjorde det! In his dreams säger jag bara!

Jag ljög...

2011-02-12 - 09:05:10
Allmänt / 0 Kommentarer


Oh no, jag ljög... Nu åker vi!
Jag förstår inte vem som har designat denna necessär. Min bok får ju inte plats i den! Jag som hade tänkt att bara ta den. Men nä, nu måste jag ta en hel väska. Förstår ni mitt problem..?!

Uppe innan tuppen

2011-02-12 - 08:45:04
Allmänt / 1 Kommentarer

I wish... Men jag är iallafall uppe nu och har varit det i ungefär 40 minuter också! Stolt!

Men nu ska jag klä på mig och packa mina saker för nu åker vi!




Finns på min sega telefon om någon skulle behöva mig...



Godnatt!

2011-02-11 - 22:37:04
Allmänt / 4 Kommentarer
Nu går jag och lägger mig. Jag kunde inte låta bli att inte uppdatera en sista gång...

Enough!

2011-02-11 - 20:02:37
Allmänt / 4 Kommentarer

Nu tänker jag slita mig från datorn(och man lägger visst betoningen på a:et!) för idag. Har suttit här så länge att jag har kalla häner och jätteont i ryggen... Det är verkligen synd om mig! Vi får se om jag hinner uppdaterna imorgon innan jag åker. Ska nämligen till Oviken och hälsa på! Om inte annat uppdaterar jag nog på söndag kväll om vi inte kommer hem för sent. Nu ska jag gå och ha en bäst fortsatt kväll! Hoppas ni också får det!


"Dom som tror att dom är liiite bättre än alla andra" står för bilden!

Mums!

2011-02-11 - 19:48:57
Allmänt / 1 Kommentarer

Här ska svullas!

Den blir ju aldrig klar!

2011-02-11 - 19:43:59
Allmänt / 1 Kommentarer



Bildhelvetet kommer ju ALDRIG bli klar!!! Jag dör snart (big time) på den!

Moi

2011-02-11 - 19:35:41
Allmänt / 1 Kommentarer

Kan alla andra kan jag!

Eftersom folk (okej, en person. Okej, Lina...) har klagat på att jag inte lägger ut bilder på bara mig själv tänker jag nu göra det. Det är bilder från tidigare idag då jag hade ett litet ego-moment... Bara för att jag kände för att vara lite ego!



Jag säger ju det!

2011-02-11 - 18:58:37
Allmänt / 5 Kommentarer


Jag säger ju det, dom byter ju hela tiden. Senast jag pratade om det här var för tre dagar sen. Och nu har dom bytt igen! Så, om jobbet verkligen finns så är det mitt!

Ge mig en ny telefon!

2011-02-11 - 18:15:10
Allmänt / 1 Kommentarer


Är så enormt less på min Sony Ericsson Aino nu! Den är bara allmänt JÄTTESEG, den är trasig, den stänger av sig själv och är tråkig. Jag vill ha en ny! En fin, snabb, cool och behändig telefon. Inte så att någon har lust att ge mig en ny?

Pyttipanna på en fredag..?

2011-02-11 - 17:48:13
Allmänt / 1 Kommentarer



Jag känner att något är fel. Pyttipanna är mer tisdags mat. Inte fredagsmat!

Jag har köpt en ny ram!

2011-02-11 - 17:40:00
Allmänt / 11 Kommentarer


Som sagt, jag har köpt en ny ram. Fast jag har inte en aning om vad jag ska ha i den. För man måste klippa av hörnen för att få plats med bilderna. Så jag får lite smått ångest! Tur iallafall att den är fin och att det passar på mitt rum! Annars hade det ju varit helt onödigt...

Passionsfrukt

2011-02-11 - 17:35:31
Allmänt / 1 Kommentarer


Denna frukt är så himla god men ser så jäkla äckligt ut så det är inte sant! Om man tittar noga ser det ut som typ fiskägg och att kärnorna är fiskfostren... Mums!

En hiss och en diss

2011-02-11 - 17:29:25
Allmänt / 1 Kommentarer
Dagens diss blir ananasjuice. Hade riktigt höga förväntingar, för jag brukar gilla "tropisk" frukt. Men hallå, den smakar precis som den där juicen som ananasringarna ligger i. Alltså när som ligger i konservburkar...


Man kan lika gärna köpa konservburkar med ananas i. För då får man ju ananasskivorna också! Två i en, mycket bättre...


Dagens hiss: marabous nya smak. MANGO!


Eftersom jag älskar mango passar den mig perfekt!

Dolce & Gabbana

2011-02-10 - 19:39:26
Allmänt / 6 Kommentarer
JAG ÄR KÄÄÄÄR! Jag blev helt ärligt kär i Dolce & Gabbanas klädkollektion 2011 för kvinnor! Hittade ett så jävla bra klipp på youtube. Hade jag fattat hur man la över klipp till bloggen skulle jag lugnt ha gjort det. Men jag kan länka iaf: http://www.youtube.com/watch?v=iqLM46d4DWo
Så sjukt cool att de kan göra så olika kläder i samma färg! Fastnade direkt för varenda plagg tror jag. Och det var även coolt att det kom in svartklädda modeller lite då och då också!
Jag kan iallafall visa lite bilder från visningen:


Två av de svartklädda modellerna!



Så fint!!!

Svart & vitt

2011-02-10 - 19:05:59
Allmänt / 0 Kommentarer

Hittade några fina klänningar i snygga färger!
GE MIG PENGAR!!!

Vem fan var det som gjorde det?!

2011-02-10 - 18:39:47
Allmänt / 1 Kommentarer

Så här blir det om någon lägger smör på golvet och inte plockar upp det...

Vad skulle Anna välja?

2011-02-10 - 17:41:49
Allmänt / 2 Kommentarer
Ibland kanske ni sitter där hemma och tänker på svåra val. Så tänker ni: vad skulle Anna välja? Så kanske ni inte vet... Och så blir det bara jobbigt. Men nu tänker jag hjälpa er lite genom att göra en lista med saker jag skulle välja!

Det feta är det jag skulle valt, så ni inte missförstår mig!

Mörk chokad | Ljus chokad | vit chokad
Höst | Sommar | Vinter | Vår
Platt hår | Lockigt hår
Ris | Potatis | Pasta
Sony Ericsson
| Nokia
Frysa | Svettas
Cougar town | Vänner
Hund | Katt
Mobil
| Dator
Regn | Snö
Slalom | Fotboll
Sommar OS | Vinter OS

En del saker var för svåra att välja mellan...

Älskade torrshampoo

2011-02-10 - 15:37:43
Allmänt / 0 Kommentarer


Nu har jag äntligen torrshampoo! Mitt liv är räddat! Hoppas bara den här fungerar nu då. Har haft två stycken innan denna och dom har slutat fungera. Visst, man fick ju ut själva pulvret men man kunde inte använda trycksaken, utan man fick trycka på sidan av det där röret för att få ut det. Men nu hoppas jag på den här!

Gilla..?

2011-02-10 - 15:21:45
Allmänt / 0 Kommentarer


Jag har länge undrat om det är okej att trycka gilla. Alltså ifall någon ändrat från att ha "i ett förhållande" till "singel". Jag skulle nog bli ganska ledsen ifall någon gjorde det. Eller skulle jag verkligen det..? Beror nog väldigt mycket på vem det är också!

Glee

2011-02-10 - 15:15:39
Allmänt / 0 Kommentarer


Igår såg jag mitt livs första avsnitt av Glee. Och jag måste erkänna att det faktiskt var bra. Jag hade helt klart förutfattade meningar. Musiken är underbar! Så nu är det det som spelas på min spotify. Och om jag nu ska erkänna saker kan jag lika gärna erkänna att jag tycker att bögen (ursäkta språket, men jag vet inte riktigt vad han heter...) är riktigt söt!

Beautiful

2011-02-10 - 15:05:32
Allmänt / 3 Kommentarer


Fotboll är en livsfarlig sport! Och ja, det där i mitten är också ett blåmärke. Sen har jag ett på sidan av knäet på samma ben också. Så himla vackert!
Man skulle ju kunna tro att jag varit med i slagsmål. Jag tror jag ska börja säga det. För det låter mycket coolare.

Saker jag verkligen stör mig på för tillfället är:

2011-02-09 - 19:24:24
Allmänt / 1 Kommentarer
  • att jag håller på med håret enda tills det är fett
  • att jag inser att jag suttit och hållit på med håret och att det nu är fett
  • att jag inte har något torrschampoo så jag måste duscha
  • att jag kommer på att jag tvättade håret igår och att jag då inte kan göra det idag med

Mitt liv suger...

Snyggt!!!

2011-02-09 - 19:17:24
Allmänt / 0 Kommentarer

Svarta pumps och byxor med boyfriend fit. Fan vad snyggt det är!
Synd bara att jag inte skulle våga använda det...

Snyggt!!!

2011-02-09 - 19:17:24
Allmänt / 0 Kommentarer

Svarta pumps och byxor med boyfriend fit. Fan vad snyggt det är!
Synd bara att jag inte skulle våga använda det...

Brunett..?

2011-02-09 - 19:04:12
Allmänt / 0 Kommentarer


Jag har länge funderat på att färga mitt hår brut. Skulle vilja ha i samma färg som bilden ovan visar. Men skulle tro att det skulle slita väldigt mycket på mitt hår. Och om jag nu skulle färga så ljust är det ju inte ens säkert att jag blir nöjd. Då skulle det ju kännas såå jävla ovärt! Får se, kanske blir brunt men kanske inte så där ljust. Tror jag ska klippa mig och färga håret innan sommaren iallafall. Skulle vara roligt att förnya sig lite. Har ju liksom haft rött i ungefär två och ett halvt år. Skulle tro att många känner igen mig pga mitt hår, så det känns som ingen skulle veta vem jag var om jag färgade.


Men jag skulle nog sakna det röda också...

Ursäkta språket

2011-02-09 - 18:50:35
Allmänt / 3 Kommentarer


Jag börjar seriöst fundera på om Camilla faktiskt lider av schitzofreni...

Sommar tack!

2011-02-08 - 19:49:35
Allmänt / 1 Kommentarer


Jag vill ha sommar NU!
Blä, för vintern. Är så himla trött på den nu. Vill bara ha sommar nu så jag kan byta ut mina klumpiga skor mot ett par snygga, somriga skor!

(bilderna är snodda av marren och Lina)

Det jobbet vill jag också ha

2011-02-08 - 18:17:11
Allmänt / 0 Kommentarer


Alltså vem är det som sitter och designar googleloggan..? De byter ju fan hela tiden! Om det nu är någon som har det som jobb vill jag också ha det. Hur cool låter det inte om någon frågar vad jag jobbar med och jag svarar: jag designar googleloggan!

Booooring!

2011-02-08 - 18:03:38
Allmänt / 0 Kommentarer



Vad hände med dom fina korten man fick från tandläkaren förut?!

Helt solokvist

2011-02-08 - 16:49:17
Allmänt / 0 Kommentarer

Gud, vad jag älskar att vara ensam ibland alltså! Att bara få tänka på sig själv och ingen annan. UNDERBART!





Så nu tänker jag göra amerikanska pannkakor, titta på Vänner och plugga. Perfekt eftermiddag, för jag får göra allt i min egen takt!


Hej, jag heter Anna och jag väger 180 kilo

2011-02-08 - 16:34:45
Allmänt / 0 Kommentarer


Idag är jag, Elin, Johanna och Victor med i tidningen. En extremt smickrande bild. Eller inte! Artikeln handlade iallafall om att vi ska åka till Östersund och delta i ungdomslandstinget eller vad det nu heter. Roligt roligt!

Godnatt

2011-02-07 - 22:53:57
Allmänt / 0 Kommentarer

Var bara det jag ville säga!

Oh no!!!

2011-02-07 - 21:17:08
Allmänt / 0 Kommentarer


Näe, jag som hade tänkt blogga just då. Blir väl inget av med det då...

Top model 15

2011-02-07 - 21:10:28
Allmänt / 0 Kommentarer

Yes!
Jane åkte inte ut och mina tre favoriter är kvar! Och ännu en gång hade Ann bästa bilden. Det gillar jag starkt. Och jag har faktiskt gillat henne enda sedan start. Jag brukar heja på dem som är lite udda.



Mina favoriter denna säsong. Jane, Ann och Kendal.



Bästa bild idag.
Vet inte riktigt om jag tycker den är snygg. Men tydligen är den väl det..?

Träning!

2011-02-07 - 20:52:27
Allmänt / 0 Kommentarer

Nu har jag varit på träning. Var inte ett dugg pepp innan. Men när vi väl satte igång flög tiden bara iväg!
Nyss kom jag dessutom på att jag redan är i stort sett klar med läxorna! Blev så glad när jag upptäckte det!!!

Och eftersom jag vet att det är riktigt tråkigt att läsa ett inlägg utan bild, tänkte jag att min träningsbuddy Camilla kunde bjuda på en:

Camilla ♥

Tänkte smaka på magens innehåll

2011-02-07 - 17:08:46
Allmänt / 0 Kommentarer


Nä, kanske inte. Men jag tänker iallafall äta middag. Det blir som bilden ovan visar, mixade makaroner och köttfärssås och lite keso.

Same same

2011-02-07 - 16:47:08
Allmänt / 1 Kommentarer


Bar just hem mina läxor (se bilden ovan). Fick en jävla kramp i armen efter ett tag och bestämde mig för att väga det när jag kom hem. 4 kilo! Det är ju som att jag går och släpar på ett litet barn.

Gästblogg!

2011-02-07 - 15:51:57
Allmänt / 2 Kommentarer
Elin och Camilla här! (Linus och Linus)

Vi mår bra!

Hej då!

Ojdå...

2011-02-06 - 19:37:06
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag som trodde det skulle bli lätt att ta tag i att organisera bilderna på datorn. Men det var visst jobbigare än jag trodde. Jag ger upp för idag. Känner att man behöver liiite mer tid för det. Kanske tar någon helg framöver för det...

Min kväll

2011-02-06 - 18:30:41
Allmänt / 0 Kommentarer

Detta hade jag tänkt göra ikväll:

  • Göra idrottsfrågorna
  • Radera bilder från telefonen
  • Titta på Solsidan
  • Packa idrottsväskan
  • Lägga fram kläder inför imorgon
  • Äta glass
  • Organisera mina bilder på datorn lite bättre
  • Duscha

Som ni hör är jag väldigt upptagen ikväll...

Julklapp! ♥

2011-02-06 - 18:23:43
Allmänt / 0 Kommentarer


Bara för att jag fick världen bästa julklapp och inte du!
Tack, underbara du! <3

Min dag så här långt

2011-02-06 - 16:51:21
Allmänt / 0 Kommentarer



Äntligen! Nu vet jag varför det inte gick att få dit bilden. Fick nästan psykiskt problem alltså. Som tur var kunde jag fråga någon som är liite mer teknisk än mig. Så tack Rebecca!
Men iallafall, idag har jag tränat, fotboll som det förhoppningsvis syns på bilden..? Eller inte, men jag gjorde så gott jag kunde. Och ja, det är jag på bilden. Vilket kanske inte heller syns, men man ser det på håret tycker jag!
Ikväll ska jag väl göra idrottsfrågorna om jag hittar dem. Annars blir det väldigt jobbigt att plugga. IKVÄLL ÄR DET SOLSIDAN! Som jag har längtat!!!


Det går inte att inte älska det!

Igår

2011-02-06 - 15:51:52
Allmänt / 2 Kommentarer


Dessa människor gjorde helt klart min dag igår! Plus Rebecca då...

Min dag igår var riktigt rolig! Dagen började med att jag klev upp, städade lite och sen kom mina kompisar som skulle äta lunch här. Amerikanska pannkakor med choklad i och jordgubbssylt till, kan det bli bättre..? Nä, precis! Efter hur mycket prat som helst gick jag, Rebecca och Marren till Knuten och åt pizza. När vi ätit klart gick jag och Rebecca och köpte Kexchoklad med blåbärs smak. Till slut landade vi hemma hos Rebecca där vi tittade på Bröllposfotografen!
Så min dag kan sammanfattas med ett ord: UNDERBAR!

"Mitt liv är så underbart" - Ur filmen på marren kamera. Bästa ever!

Välkommen till min nya blogg!

2011-02-04 - 19:00:34
Allmänt / 0 Kommentarer