Luftgevärets skyttegud

2011-04-25 - 15:19:47
Allmänt / 2 Kommentarer


Fan, vad jag är grym på att skuta luft gevär! Ni ser ju själv. 9 000 000 poäng plus lite till fick jag!

Glad påsk!

2011-04-21 - 16:48:45
Allmänt / 0 Kommentarer
Om det är idag man ska säga det? Skitisamma, jag är på så bra humör för tillfället att det inte gör något! Jag är nämligen klar med min romananalys (som legat och gnagt i typ ett halvår) och min engelska uppsats! STOLTAST!

Svenska-teckenspråk

2011-04-19 - 21:44:57
Allmänt / 0 Kommentarer
JAG ÄR FORTFARANDE VAKEN! Jag är själv ganska överreskad. Men jag satte igång med svenskan. Vilket var att skriva en argumentation. För jag kom på vad jag ville skriva om! Det blev: gör det lättare att välja teckenspråk i skolan. Jag har verkligen haft problem med att komma på vad jag ska skriva om, inget har känts rätt. Men när jag kom på detta gick det snabbt. Tog bara ungefär en timma. Och här har jag suttit flera lektioner och försökt krysta fram något bra. Men nu är jag klar!!! Så obeskrivligt skönt!

Och jag fick inte alls inspiration från gårdagens avsnitt av CSI... Höhö!



Eftersom jag skrev om just detta har jag nästan lärt mig hela alfabetet!

Tillbaka en stund!

2011-04-19 - 19:15:29
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag varit riktigt dålig på att upoppdatera, som ni kanske märkt..? Förlåt för det, jag ska försöka bättra mig. Men det är bara det att jag totalt har tappat lusten att blogga. Och just idag känner jag inte riktigt någon lust att vara vaken överhuvudtaget. Skulle vilja gå och lägga mig och sova nu. Så trött är jag. Men jag ska pressa mig själv att vara vaken till halv nio åtminstone. För då kommer mamma hem. Fast jag skulle behövt plugga, men screw that tänker jag då. Jag kan göra det någon annan gång!


Bara för att jag inte hade någon passande bild får ni en bild på en fisk istället.

Friluftsdag

2011-04-05 - 20:26:12
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag har vi haft friluftsdag. Jag var på skalet och åkte slalom med mina vänner. Och idag var första gången sen jag slutade med slalom som jag verkligen saknade det. För igår satt jag och tittade på gamla klipp på mig när jag åkte skidor. Det var då glädjen återfann sig. Det var då jag längtade efter att åka skidor igen. Och idag fick jag ju göra det. Det var minst lika roligt som jag hoppats på! Antagligen tack vare mitt sällskap. Jag älskar skidor igen!



Tyvärr hade jag tydligen inte lagt över bilden på mig, Elin, Camilla och Simone. Så ni får nöja er med en bild på världens bästa skidmärke!

Ofta man går med på det!

2011-04-04 - 21:20:06
Allmänt / 0 Kommentarer


När man först kollar på den stora rubriken tror man ju nästan att det är tjejerna på bilden som har hämtat sitt knark hos postombudet. Men första tanke var: men ofta man ställer upp och vara med i tidningen om någon sådant. Men tydligen tillhör bilden det som står under. Dom har alltså bara brevvänner. Inte för att jag har förutfattade meningar och tror det värsta om dom bara för att dom har lite udda klädstil... Inte alls.

Älskar't

2011-04-04 - 18:04:39
Allmänt / 0 Kommentarer

Jag älskar att jag nu kan koppla in min hårddisk i tv:n. Så jag kan lyssna på musik utan att spränga högtalarna till datorn. Grymt! Så nu går Italobrothars på högsta volym här hemma!

Ring ring

2011-04-04 - 17:40:13
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag har kommit på en sak. Det är ibland ganska jobbigt att heta Anna. För man ligger oftast ganska långt upp i kontaktlistan hos folk. Så det händer ganska ofta att man får samtal som sker i någons ficka. Känns ganska korkat att svara: Hej, det är Anna. Och sen är det ingen som svara. Utan man får sitta och lyssna på vad den har för sig. Fast det kan vara ganska roande ibland också!


Ni ska bara veta hur lång tid det tog för mig att göra den bilden för att använda i det här inlägget!

Tillbaka efter min tillfälliga svacka!

2011-04-04 - 17:36:21
Allmänt / 0 Kommentarer
Ledsen att jag varit riktigt usel på att uppdatera den senaste tiden. Men jag har helt enkelt haft bättre saker för mig. Eller nej, nu ljög jag. Jag har helt enkelt inte orkat och dessutom har jag inte vetat vad jag ska skriva. Där har ni sanningen. Men nu är jag tillbaka. Vi får se hur länge det håller i sig. Ni får njuta så länge det varar!