Undra om hon kommer

2011-03-28 - 21:19:03
Allmänt / 1 Kommentarer
Jag och mamma sitter och tittar på reklam för Summersby.

Jag: Och Cleopatra?!
Mamma: Haha
Jag: Ja, man kanske ska bjuda in henne på fest någon gång.
Mamma: Ja, hon lär ju vara fräsch.


Du är välkommen!

Lockigt

2011-03-28 - 17:05:57
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag har också naturliga korkskruvar. Eller en iallafall.


Det är bara för gulligt alltså!

Matte B

2011-03-28 - 16:55:30
Allmänt / 2 Kommentarer
Idag gjorde vi vårat första prov i matte b. Jag tror jag skrev mitt första g prov i matte. Det gick hur dåligt som helst och det känns som jag inte svarade på någonting! Är väldigt deprimerad just nu bara på grund av det. Jag som trodde det skulle gå lätt som en plätt, för det brukar ju vara så att man tror att det ska vara svårare än det är. Men idag var det helt tvärt om. Det var mycket svårare än jag trodde. Kan bero på att jag inte fattade så mycket av det här kapitlet, men ändå. Jag vill inte ha vg i matte b. Jag vill ha mvg. Men jag antar att man inte kan få allt här i livet. För när jag var "klar" med provet såg jag verkligen hur mitt mvg flög iväg. Jag hann inte ens klart. Men sånt är livet. Jag får helt enkelt se till att göra bättre ifrån mig på nationella. Och om det inte går bra där heller. So what? Jag kommer ju knappast dö över ett (enligt mig) dåligt betyg i matte. Jag är bra ändå. Jag känner att jag behöver ego-boosta mig själv nu! JAG ÄR BÄST!

Jag går verkligen in för hemmaspat

2011-03-27 - 18:46:44
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag badat, gjort ansiktsmask, gjort hårinpackning och tagit bort gammalt nagellack. Nu blir det te, fixa naglarna och fötterna!

Redigerat

2011-03-27 - 17:26:12
Allmänt / 1 Kommentarer
Nu har jag redigerat bilder för typ första gången. På picnik. Jag känner att det gick lite över styr. Men dom visar iallafall hur jag känner mig just nu. Jag känner mig allmänt less på allting. Så därför ska jag ha hemma-spa nu. Helt ensam. Ska bli hur skönt som helst, bara få tänka på sig själv!




                                        

Udda

2011-03-26 - 14:37:37
Allmänt / 2 Kommentarer


Det vore helt klart coolt att ha ett par klckskor med lite udda klack, som dom ovan!

Vill ha. Måste ha!

2011-03-25 - 16:09:38
Allmänt / 1 Kommentarer
Just nu känner jag ett extremt behov av att köpa ett par svarta pumps. Har velat haft det hur länge som helst. Och nu har jag hittat ett par hyfsat billiga. Synd bara att jag inte kan pröva dom innan jag köper dom. För det kostar ju att skicka tillbaka dom också. Dessutom får man inte tillbaka frakten heller. Så jag tror det skulle gå på typ 150 kronor bara för att testa dom. Men ändå, tänk om dom sitter hur bra som helst då?! Då är det ju värt det. Men innan jag tar studenten ska jag ha ett par svarta pumps. Just nu vill jag nog ha det mer än något annat. För det är så jävla snyggt!
     Snälla ge mig 600 kronor någon!!!



Lite oseriösare

2011-03-25 - 15:57:49
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag var bara tvungen att titta vad som hände ifall man bara tryckte på svaren utan att försöka.



Stackars den som har så lågt iq...

Jag ÄR smart!

2011-03-25 - 15:54:22
Allmänt / 0 Kommentarer
Sen jag kom hem idag har jag ägnat mig åt att göra iq-test. Bara för att jag inte hade något att göra. Jag kan ju säga att jag blev ganska förvånad när jag fick resultatet. Hade verkligen inte förväntat mig så mycket. Fast ändå känns det som att vem som helst skulle kunna få det. Visst, dom skrev att man fick ett ungefärt resultat. Och för att få exakt resultat skulle man göra ett övervakat test. Skulle vara roligt att göra!






Och ja, jag gjorde två. Och ja, den ena är på danska. Så jag var tvungen att använda google översätt...

Taggad till tusen!

2011-03-24 - 15:51:03
Allmänt / 1 Kommentarer
Sitter just nu och tittar på sommarkläder och lyssnar på peppande musik. Så nu är jag taggad till tusen för sommar. Synd bara att jag inte har råd att köpa alla kläder jag vill ha. Jag känner nämligen att jag vill ändra min klädstil lite. Lite mindre svart och lite mer mönster och färg. Känns lite vågat men jag tror nog jag klarar det.

Här har ni iallafall lite av allt det snygga jag hittade. Som jag väldigt gärna vill ha! Mest av allt skulle jag vilja ha en sån där stor typ stråhatt. Fast i vitt. Som Ellie på Cougar town hade en gång. Tråkigt nog har jag så jävla stort huvud. Annars hade jag redan haft en. Eftersom jag hittade precis en sån jag ville ha förut när jag var i Stockholm och hälsade på.



Ni kan få lite stämningsmusik också.

Kan det bli bättre?

2011-03-22 - 20:12:02
Allmänt / 2 Kommentarer
Tisdagar är verkligen bra. För det är både Desperate housewives och Cougar town! Två bra program på en kväll. Och om man orkar vara uppe längre kan man titta på The middle också. Tre bra program ifall man inte är lika trött som jag är på kvällarna. Tur iallafall att vi fick en liten extra sovmorgon imorgon. Börjar nämligen inte förrän halv tio! Så ikväll blir det nog alla tre.



Min kväll: 21:00-21:55 Desperate housewives
               21:55-22:25 Cougar town
               22:25-22:55 The middle
 
Fan, det är CSI efteråt...

Inte riktigt än

2011-03-22 - 20:01:30
Allmänt / 0 Kommentarer


För er som inte redan visste det så är det inte dags för att ta fram sommarskorna riktigt än.

Bilder á la Rebecca ♥

2011-03-22 - 19:55:31
Allmänt / 1 Kommentarer
Idag fick jag bilderna på mig från när jag och Rebecca var ute och fotade. Det är verkligen inget fel med bilderna, dom är sjukt snygga och snyggt gjorda. Men tjejen på dom. Är hon verkligen inte snyggare? Får väl göra ett nytt försök någon gång ifall hon har lust..? Snälla söta rara, Rebecca? Kan bjuda på en av bilderna iallafall som jag tyckte blev ganska fin.



Bilden är tagen av Rebecca. Henne hittar ni här: http://rebeccaarehn.blogg.se/

Och hade jag vetat hur man gjorde hade jag gjort så man kunde trycka på hennes namn, men nu vet jag inte hur man gör så ni får nöja er med att se hela länken.

Skalskigt värre

2011-03-21 - 21:37:58
Allmänt / 4 Kommentarer
Idag har det varit varmt hela dagen. Så jävla skönt! Det känns att sommaren närmar sig. Men en sak som inte är så jävla bra är väl slasken. Just nu är det hur mycket som helst av det. Höll till och med på att halka när jag gick hem från skolan... Fast det är ganska rolig konsistens på det.


Najs...

Top model

2011-03-21 - 21:17:39
Allmänt / 1 Kommentarer


Som jag har hejat på Ann. Och så vann hon! Blev lite överreskad att det var hon som vann. Skulle tro att dom flesta trodde att Chelsey skulle vinna bara för att hon är den där "typiska" modellen. Men så blev det inte. Det blev lilla Ann och hennes tafatta utseende och beteende. Älskar verkligen att det blev någon som inte är så perfekt som vann. Dessutom såg hon ju inte så konstig ut på finalen. Hon var ju riktigt söt. Fast skulle gissa på att det är för att dom hade fixat hennes hår och sminkat henne. Men ändå! HON VANN!

Top model

2011-03-21 - 21:17:35
Allmänt / 0 Kommentarer


Som jag har hejat på Ann. Och så vann hon! Blev lite överreskad att det var hon som vann. Skulle tro att dom flesta trodde att Chelsey skulle vinna bara för att hon är den där "typiska" modellen. Men så blev det inte. Det blev lilla Ann och hennes tafatta utseende och beteende. Älskar verkligen att det blev någon som inte är så perfekt som vann. Dessutom såg hon ju inte så konstig ut på finalen. Hon var ju riktigt söt. Fast skulle gissa på att det är för att dom hade fixat hennes hår och sminkat henne. Men ändå! HON VANN!

Ojsan...

2011-03-21 - 21:11:24
Allmänt / 0 Kommentarer



Fick en påminnelse om tre böcker jag är lite försenad med. Men jag har faktiskt lånat om dom. INNAN JAG FICK PÅMINNELSEN! Så in their faces säger jag bara!

Tips till er som inte gillar fisk men som tvingas till att äta det

2011-03-19 - 17:32:04
Allmänt / 5 Kommentarer

Jag är tyvärr ingen fiskälskare. Men jag tvingas till att äta det lite då och då. BLÄ!

Men jag har några knep som gör att jag kan äta det:

  • Gör typ pure av fisken
  • Dränk fiskpuren i sås
  • Ta mycket sallad så det inte syns hur lite fisk man tagit
  • Ta mycket potatis (eller vad men nu äter till)
  • På gaffeln tar man mycket potatis och lite såsdränkt fisk
  • Ha mycket dricka till, som helst är god också

Sen är det bara att äta. Och försöka tänka på annat medan man äter.


Mysigt...

Kung!

2011-03-19 - 17:23:05
Allmänt / 1 Kommentarer
Ledsen att jag ljög i förrgår och sa att jag skulle uppdatera igår. Men jag var för upptagen för att uppdatera. Eller jag hade väl hunnit om jag inte hade suttit och pressat Cougar town hela eftermiddagen.

Fast på kvällen var jag faktiskt med Camilla, Elin och Simone. Vi åt chips och tittade på film. Kommisarie Späck och Sommaren med Göran. Två skitroliga filmer med tre skitroliga vänner. Kan verkligen inte bli bättre! Filmerna var över mina förväntningar. Speciellt Kommisarie Späck. Haha!



In my bed

2011-03-17 - 20:48:43
Allmänt / 9 Kommentarer
Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta läsa. Så medan ni väntar på att jag ska upptarera nästa gång (imorgon alltså) så får ni njuta av denna underbara låt. Så jävla fin! Fast ändå hatar jag den, jag börjar alltid när jag tittar på klippet och lyssnar på låten...



*snyft!*

Orättvisa på hög nivå!

2011-03-17 - 20:39:55
Allmänt / 3 Kommentarer
Idag har jag varit ensam hemma, så jag har suttit här och läst i min jävla svenskabok. Den blir aldrig utläst ju! Men jag jobbar på det. Iallfall, för ungefär en timma sen kom pappa hem med en ny bil. Och med sig har han sin nya bärbaradator. Själv fick jag en extern hårddisk... Lucky me...



Men den är fin iallafall! Väldigt glansig. Hehe!

När katten är borta dansar råttorna på bordet

2011-03-16 - 18:07:03
Allmänt / 13 Kommentarer


Som ni kanske ser hade jag och Elin ganska tråkigt på svenskalektionen. Så vi satt och höll på med mitt resårband, som jag har på skrivhäftet för att den gått sönder, och gjorde frisyrer. Sen när vår lärare kom tillbaka blev vi hur seriösa som helst. Eller kanske inte jag, för jag var för hungrig för att vara seriös... Jag försov mig nämligen så jag hann bara äta ett halvt äpple på väg till skolan.

Nya händelser

2011-03-16 - 17:12:09
Allmänt / 1 Kommentarer
Här har det hänt mycket ser jag...



Eller inte. Var har senaste händelserna tagit vägen?!

DATORN ÄR FIXAD!

2011-03-14 - 21:22:37
Allmänt / 3 Kommentarer
Nu är datorn fixad igen. Visst, en dator kan gå segt men det finns ju gränser. Jag fattar inte vad som hänt. Den går helt plötsligt jättesegt! Men jag överlever. Jag är ju van med att saker och ting går sakta. Typ min mobil...

Idag har jag varit och klippt mig. Har dock ingen bild än, så ni får helt enkelt vänta. Är inte någon störra skillnad från förut förutom att det mest slitna är borta och att luggen är kortare.

Det var så himla segt när jag skulle betala. Jag visste att jag har ungefär 300 kronor på kortet. Så när jag står där i kassan säger hon: det blir 310 kronor. Efter en lite stund får jag fram att jag bara har 300 på kortet. Så jag behöver bara betala 300 då. Så jag sätter i kortet men neeej. Det fungerar inte. Så jag får springa iväg till automaten för att ta ut pengarna för jag vet att mitt kort kan krångla. Men tro på fan, jag hade bara 298,82 kronor. Det saknades alltså en krona och 18 öre. Är man förvånad eller?! Men som tur var hade jag en hundring i plånboken så jag kunde ta ut 200 och betala. Man kände sig inte alls dum... Nej nej...


Så här såg det iallafall ut innan jag klippte det... En aning slitet bara...

Virus

2011-03-13 - 21:10:51
Allmänt / 1 Kommentarer

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera idag, jag vet. Men det beror på att vi har fått virus på vår dator. Jag tror nästan det är mitt fel dessutom. Pappa verkar en aning irriterad iallafall. Han har nämligen suttit och försökt fixa den hela kvällen utan framsteg. Ska jag vara ärligt tror jag att det är Kissies blogg som gett mig virus. Så jag varnar er för att gå in där. Hennes blogg är inte tillräckligt bra... Haha!

Men nu ska jag gå och plugga matte och sen ska jag packa idrottskläderna. Eller jag kan göra en lite to-do-lista så ni vet vad jag håller på med.

  • Duscha
  • Packa idrottskläder
  • Ta fram kläder för imorgon
  • Plugga matte
  • Läsa i min bok

Sen tror jag inte det var något mer. Nu vet ni vad jag kommer ägna resten av kvällen åt. Som tur är har jag sovmorgon imorgon, så jag kan vara uppe lite längre än vanligt. Skönt!

Vi hörs imorgon.

Snyggingar

2011-03-12 - 16:34:04
Allmänt / 2 Kommentarer

Tänkte dela med mig av några riktiga hetingar!


NCIS Michael Weatherly!



Nicholas Hoult, hur snygg är inte han liksom..?



Och sen har vi Petter Northug. Bara jag som tycker han är snygg..? Hehe...


Dom är så sjukt snygga. Men tro inte att det här är dom enda jag tycker är snygga!

Var tog lovet vägen?

2011-03-12 - 15:20:55
Allmänt / 0 Kommentarer

Det här lovet har gått alldeles för fort! Känns som jag inte hunnit gjort någonting. Fast sen när jag tänker på vad jag gjort har jag faktiskt hunnit med en del. Ganska nöjd ändå. Får göra det jag inte hunnit med det här lovet på påsklovet! Jag längtar!!!

I förrgår var det precis tre månader kvar tills jag gått ut ettan. Tiden har gått alldeles för fort. Visst, det är väl skönt att ha det gjort. Men om tvåan och trean kommer gå lika fort kommer jag få panik. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Känns skönt att ha två år kvar att fundera. Men det känns ändå som dom bara kommer flyga iväg. Undra vad det kommer bli av med mig egentligen. Jag har ju ingenting jag vill syssla med.

Ser ju verkligen skönt ut...

2011-03-12 - 14:45:28
Allmänt / 0 Kommentarer

När jag gjort förra inlägget fortsatte jag att klicka runt på sidan. Efter att ha gjort det ett tag hittade jag någonting som gjorde rent skorna. Dom visade hur man gjorde:


Min första tanke var: Men skönt att gå omkring med den där i skon då. Det ser ut som man inte ens får plats med foten ju.
Men tydligen skulle men bara göra rent med den och sen ta ur den. Smart!

Grattis i efterskott!

2011-03-12 - 14:36:16
Allmänt / 1 Kommentarer
Ja, eftersom jag har varit lite dålig på att uppdatera så hann jag inte skriva grattis i bloggen till Camilla. Men jag gör det nu istället. GRATTIS CAMILLA!


Hoppas du hade en grym födelsedag, snygging! ♥

Nagellack

2011-03-12 - 14:32:24
Allmänt / 1 Kommentarer

Igår ägnade jag i stort sett halva dagen till att måla mina naglar. För jag hade först på baslack sen två lager färg och efter det ett lager topplack. Och det blev inte ens jättebra! Men nu jävlar måste det sitta längre än en dag! Men ja, jag hittade iallafall en rolig sak som jag känner att jag behöver, eftersom det tar så lång tid för nagellacket att torka. Jag behöver en plastapa som blåser på naglarna:


Man lägger bara fingret på plattan sen blåser apan ens naglar torra. Hur kul som helst ju!!!

Här hittar du den: http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare?gclid=CJKjvsCOyacCFRWazAodkAYaEA ifall du skulle få för dig att köpa en till mig...

Testing testing

2011-03-12 - 14:22:01
Allmänt / 0 Kommentarer


Nu har Lina lärt mig hur man lägger in klipp i ett inlägg. Så jag tänkte titta ifall det fungerar.

Klippet är iallafall trailern till Just go with it som jag och Lina var och såg på i Stockholm. Så jävla bra var den, enligt mig då. Jag rekomenderar den verkligen! Så sjukt rolig. Fast få inte för höga förväntningar nu. För då kommer ni lugnt bli besviken.

Stockholm by night

2011-03-08 - 02:04:15
Allmänt / 0 Kommentarer
Så här ser jag ut denna kväll når jag befinner mig i Stockholm.
Eller det jag ville med det här inlägget var väl egentligen att säga att vi ska gå och lägga oss nu, för Lina ska ju faktiskt upp på skolan imorgon. Medan jag kan ligga kvar och sova lääänge! Moahaha!

En liten bildbomb!

2011-03-08 - 00:00:10
Allmänt / 0 Kommentarer
SLUT!

"Det kostar extra"

2011-03-07 - 23:55:15
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag kan ju säga att jag är grymmast i världen på att färga hår. Så det är bara att säga till ifall någon behöver hjälp någon gång. Men ni ska veta att allt jag gör kostar extra. Lina kommer få betala MYCKET!

Tandborstar

2011-03-07 - 23:49:58
Allmänt / 0 Kommentarer
Hur coolt är det inte att vi hade lika tandborstar utan att veta om det?!

Shopping

2011-03-07 - 23:48:41
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag var jag och Lina i Täby centrum. Vi köpte nya solglasögon! Snyggga va!? Nu kommer jag att se skitcool ut i sommar! Precis som kändisarna. Förutom att dom antagligen har äkta, vilket inte jag har. Men jag ska göra det bästa av situationen och ha på mig klänningar och klackskor till. Sen ser jag ju nästan känd ut... Med betoning på nästan. Jag köpte även en ögonfransböjarsak. Jag är nöjd med mina köp. Synd bara att jag inte hade råd med några klänningar som jag hittade på hm, annars hade jag LUNGT köpt dom också! Fan, varför är inte jag rik?! Dom var helt ärligt huuuuur snygga som helst, och satt faktiskt ganska bra på mig dessutom... Fan...

EGO!

2011-03-06 - 15:10:20
Allmänt / 0 Kommentarer
Även jag kan vara lite ego. Speciellt när det finns cam på datorn jag använder... Hehehehe!

Stockholm

2011-03-06 - 15:06:20
Allmänt / 1 Kommentarer
Bara så alla vet så lever jag. Jag har nämligen bara inte haft tid att blogga eftersom jag nu har fått lov och jag har saker att göra. Nu är jag i Stockholm och umgås med Lina. Idag ska vi göra något. Vi vet inte riktigt vad än. Men det visar sig. Blir antagligen att vi går på stan eller nå.

Ett yrke för mig

2011-03-03 - 19:18:57
Allmänt / 1 Kommentarer
Gjorde nyss ett test för att titta vilka jobb som skulle kunna passa mig. Resultatet blev:



Gillar det andra. "Om du haft luftvägsbesvär passar du nog bättre som polis."

För er som är lite blinda och inte ser vad det står:
Du är en brandman!
Genom avancerade beräkningar och topphemliga formler har superdatorn räknat ut att du är en brandman. Grattis! Då är det bara att släcka bränder.

Sådan är du
På stenåldern hade du varit en primitiv och våldsam barbar. I dagens mer civiliserade samhälle passar du bättre som brandman. Du föredrar konkret tänkande och har direkt koppling mellan tanke och handling. Med en kraftfull och utåtriktad personlighet låter du sällan dina känslor komma i vägen för dina åtaganden.

Det här känns ju bra... Om inte annat väldigt seriöst. Eller inte.

Jag är besatt!

2011-03-03 - 18:04:54
Allmänt / 1 Kommentarer
En sak jag kommit på att jag älskar är majskrokar. Jag kan äta hur många som helst. I början var det inte så jättegott men efter att man kommit över att dom smakar damm så är det hur gott som helst! Jag äter det i stort sett hela dagarna när jag är hemma. Synd bara att dom knappt smakar någonting. Så det är synd att det inte finns majskrokar som är smaksatta!



Love is in the air!

Root beer

2011-03-03 - 17:56:19
Allmänt / 1 Kommentarer
Idag smakade jag Root beer för första gången. Mest bara för att Lina sa att dom på film brukar på dricka det när dom inte får dricka alkohol. Så jag trodde det skulle vara väldigt gott. Men nej! Blä! Det var ju hur äckligt som helst. Kommer aldrig i livet köpa det igen. Inget jag rekomenderar överhuvudtaget.

I övrigt har jag gått i skola idag. Jag och Camilla gick och köpte marshmallows efter skolan för vi ska baka imorgon! När vi handlat klart gick jag till Urtjänst och träffade Lina. Vi gick sedan till Ica och satt där i cafeterian i ungefär två timmar och pratade och spelade spel på hennes mobil. Och jag kan ju meddela att jag var riktigt grym på allt!


USCH!

Buenas noches

2011-03-02 - 22:34:03
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu går jag och lägger mig efter en hård kväll med träning och en heeeet date med engelskan. Tur iallafall att jag har en grym spoitfylista så jag orkar plugga. Eller bra och bra vet jag väl inte. Mest bara en massa sönderremixat skit. Men det duger gott och väl för mig. Jag blir glad av det! Höhö...
GODNATT!

Nu ska jag också ha koll!

2011-03-02 - 19:58:50
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag äntligen en kalender. Så nu jävlar ska jag också ha koll! Jag kommer se upptagen ut alltså!



Synd bara att jag inte vågar skriva i den. Men snart ska jag tvinga mig själv att göra det!

Det är sommar!

2011-03-02 - 19:54:38
Allmänt / 0 Kommentarer

SER NI?! JAG SA JU DET!

...

2011-03-01 - 20:28:32
Allmänt / 3 Kommentarer




Jag känner mig allmänt deppig

Nobody knows what she's holding back

2011-03-01 - 19:44:35
Allmänt / 1 Kommentarer

Idag gjorde jag andra delen av det nationella provet i matte. Gick väl ganska bra. Känns som jag kommer bli överraskad när jag får tillbaka det. Antingen bra eller dåligt. Efter skolan gjorde jag engelskaprovet. Fy fan vad svårt säger jag bara! Jag tror inte ens jag svarade på hälften av frågorna. Som tur är får jag komplettera på torsdag. Annars hade jag nog inte klarat det. I övrigt blir det nog en ganska slapp kväll. Ska titta på tv och plugga engelska och spanska. Och ja, att ha bara två saker att plugga till är slappt när man går samhälle. Gud vad jag önskar att jag valt någon annan linje...


Bara för att jag hade lite tråkigt på toan... Höhö...