Sommar

2011-06-16 - 15:33:27
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag sommarlov. Ursäkta för dålig uppdatering. Och förvänta er inte att jag kommer uppdatera så jättemycket nu för tiden. Kanske blir ett inlägg lite då och då. Jag har nämligen skaffat mig ett liv. Lärt känna nya vänner, fått tillbaka vänskap som försvunnit lite osv. Så jag ska försöka ta vara på den här sommaren och leva livet helt enkelt.

Förresten, det har bara gått sex dagar på lovet och jag har redan haft magsjuka. Yey!



Bjuder på en bild bara för att liksom!

Eric Amarillo

2011-06-09 - 17:43:20
Allmänt / 0 Kommentarer
Bara jag som trodde att han var snyggare än han egentligen är?
Aja, huvudsaken är väl att hans låt är bra!

Sommarjobb

2011-06-09 - 15:31:47
Allmänt / 0 Kommentarer
För er som undrar ska jag också sommarjobba. Ska ska vara på Hästhagen. Jag ska alltså vara på ett dagis. Faktiskt var det det dagiset jag gick på också. Hon som svarade när jag ringde hade till och med haft mig när jag gick där. Hoppas verkligen det kommer bli roligt och inte jobbigt!

Vad bara det jag ville dela med mig av nu. Innan jag sätter mig och renskriver det allra sista innan jag slutar!

Vädret

2011-06-09 - 15:28:22
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag väl vara så generös att dela med mig en bild om hur vädret ska se ut imorgon också. Ser ni eller?! SOOOL OCH VÄÄÄRME!

SOMMAR!

2011-06-09 - 15:23:54
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag är dagen innan skolavslutningen. Är så sjukt taggad så det finns inte! För det ska vara skitbra väder, jag har fint folk att umgås med, jag har snygga kläder och jag mår allmänt bra! Kan det bli bättre eller?! Och jag har pratat med min svenskalärare och hon sa att min sista inlämning var riktigt bra så jag har antagligen fixat mitt mvg i svenska! GÖTT! Fast en sak som var mindre bra var att jag gjorde illa foten igår när vi spelade match, jag tror till och med jag svimmade. Eftersom jag inte fick byta efter jag gjorde illa mig, så till slut gjorde det så ont så jag inte fick någon luFt och jag blev helt yr. Men nu känns det bättre, värker lite men det är inget som stör. Och nu kan jag gå med foten rakt fram också, bara jag inte vickar den inåt eller utåt... Fast var spelar det egentligen för roll när jag mår bra annars?!



GLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ NU!

Fotbollsdag

2011-06-06 - 19:11:47
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag klev jag upp kvart över tio för att vara på ip till kvar i elva. Jag skulle nämligen spela match. Inte med damlaget den här gången, utan med flicklaget födda 96. Det var hur varmt som helst och jag orkade knappt andas, så jobbigt var det! Brände mig i ansiktet gjorde jag också. Men vi vann i alla fall! OCH JAG GJORDE MÅL! Vi vann med 3-2 mot rätan. Och Rätan är det bästa laget i den serien, och hade inte förlorat en enda match förrän idag vill säga. Dessutom har inte Sveg vinnit någon match tidigare, men nu när dom lånade in tre damlagsspelare vann dom mot bästa laget. Kung som fan!

Efter matchen gick jag, Elin, Simone och Camilla till ip igen för att titta på när Svegs A lag spelade mot Hogdal. Trodde verkligen matchen skulle vara mycket mer spännande! Men Hogdal vann iaf med 2-0.

Nu ska jag titta lite mer på Cougar town innan jag tar tag i läxläsningen...


Dagens önskeoutfit

2011-06-03 - 15:19:57
Allmänt / 0 Kommentarer


Nu har jag suttit och klippt ihop lite kläder igen. Och jag vet att underkläderna inte matchar. Men jag tyckte bhn var snygg och jag vill ha ett par hudfärgade trosor. Därför det ser lite roligt ut. Men spela roll egentligen.

Lesstjej94

2011-06-02 - 19:53:35
Allmänt / 3 Kommentarer
Okej, jag upptäckte just att alla kommentarer och sånt är borta. Så jag kan inte trycka på 'kommentarer'. För då står det att jag inte fått några. Fasiken vad less jag blir på det här! Varmt är det också. Men något som är positivt är att det snart är skolavslutning! Bara drygt en vecka kvar nu, sen kör vi! Är taggad till tusen ska ni veta! Eftersom alla kläder och sånt är fixat till dess. Så nu är det bara vädret som spelar roll: Blir det bra väder
kommer allting bra UNDERBART! Det kan jag lova!


Ser ni mina nya örhängen då?!

HUR KUNDE JAG GLÖMMA!?

2011-06-01 - 21:11:36
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag köpte ju för fan två par nya skor! Dom ser lika ut men jag köpte ett par svarta och ett par vita... Så nu behöver jag inte ha mina jäääätteslitna blommiga. Även fast jag gärna skulle det.


Där är dom vita, och tänk er dom i svart och ni har dom andra också.

Jag känner mig lite stalkad

2011-06-01 - 21:06:32
Allmänt / 0 Kommentarer


Är det bara jag som får den känslan eller?

Shoppingdag med pappa

2011-06-01 - 21:04:25
Allmänt / 0 Kommentarer

Som ni kanske vet uppdaterade jag ingenting igår. Det beror på att jag åkte till Säter och hälsade på min pappa som jobbar där. Jag klarade av att byta tåg två gånger. Gud vad vuxen jag känner mig! Jag trodde verkligen jag skulle bli kvar i Mora men nope, jag klarade mig fint!

När jag kom fram åkte jag och pappa på seightseeing genom Säter. Jag fick se sjukhuset, det var enormt! Tydligen har det varit ett mentalsjukhus där tidigare. Coolt! Jag fick även veta att Säter är Sveriges minsta stad, och enligt mig en av de mysigaste också! Helt klart. Efter sightseeingen åkte vi till pappas lägenhet och fikade och tittade på House. Och idag var vi till Kupolen och shoppade. Eller nu ljög jag, jag shoppade heter det. Jag köpte en hatt (som passar!!!), ett par örhängen, två par lösögonfransar, en väst (som jag velat ha länge nu, och nu var det halva reapriset, så jag tänkte wtf jag köper den) och ett linne som jag nu har tappat bort. Måste ha tappat det inne i Kupolen eller nå. För med hem var det då inte. Något jag sörjer just nu. Det var hur somrigt som helst ju. Jag som planerade vad som skulle vara snyggt till osv. Men jag tror pappa skulle svänga in där någon dag i veckan och köpa ett nytt. Om inte annat beställer jag väl ett. För jag vill verkligen ha ett! Tvåhundra kostade det dessutom, jag brukar ju aldrig lägga så "mycket" pengar på linnen! FML!



Här har ni min najsiga och fräna hatt.



Och här har ni en bild på hur mitt linne såg ut. Faaaaaaaan!