Lite elakt tycker jag

2011-05-30 - 14:25:55
Allmänt / 0 Kommentarer


Nu har jag slutat för dagen. Eller vi började väl aldrig riktigt heller. Vi fick sitta och titta på fotboll idag istället. Enda riktigt "lektionen" vi hade idag var mentortid. Så himla värdelöst, jag kunde lika gärna varit hemma hela dagen. Och nu som ni kanske ser sitter jag och spelar spel. Egentligen var det ett sånt sär reklamspel, men det var roligt. Enda tills dom blev otrevliga. Fast jag ska inte sitta här länge till, har nämligen ganska mycket läxor kvar att göra. Ni vet det där allra sista man måste göra innan man får sluta. Så hejdå på er, hörs senare. När jag inser att jag inte alls kommer kunna plugga...

Dagens önskeoutfit

2011-05-29 - 20:19:16
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag suttit och skrapat ihop en liten önskeoutfit från hm. Ibland önskar jag att jag var rik och smal. Men smal kan jag faktiskt ändra på. Så från och med imorgon till skolavslutningen ska jag inte äta godis eller andra sötsaker. Eftersom jag känner mig snyggare och smalare när jag äter nyttigare och tränar. Så nu har jag två veckor på mig att göra det. För jag vill att min avslutningsklänning ska sitta skitsnyggt och jag vill kunna vara stolt över min kropp igen. Det kommer i vågor. Ena dagen kan jag vara jättenöjd medan dagen efter vill jag bara gömma mig i något stor plagg. Och eftersom jag vet vad som behövs för att jag ska kunna känna mig nöjd ska jag nu göra det. Dessutom behöver jag inte skämmas över min kropp, jag är ju inte fetast i världen och det är det jag går på! Och om jag bara kan få upp självkänslan igen så ska ni se att jag snart kommer må toppen!

Annas naturblogg

2011-05-29 - 19:40:28
Allmänt / 1 Kommentarer
Nu ska jag ge er lite av mina naturupplevelser. I torsdags när vi var ute och plockade skräp längs vägarna hittade jag och Elin två döda fåglar. Och när vi kom hem till mig såg vi en stor räv. Det var så jävla coolt! Den var till och med inne på våran gård! Nice.

 X2


Och det coola är att räven såg ut ungefär så där också!

Och för er som undrar plockar jag skräp för att få in pengar till Svegs ik. Jag gör det faktiskt inte för att det är kul, vi tjänar bra på det! Fast det är ganska kul ändå, om man går med någon man kan prata med.

Today is THE day

2011-05-28 - 17:27:47
Allmänt / 0 Kommentarer
Jao, idag är det ju öppningen som jag sett fram emot så himla mycket. Men tyvärr är det dåligt väder. Och det är ju som sagt 18-årsgråns för att komma in. Så vi tjejer ska hitta på något annat. Tror vi ska sitta hemma hos Johanna och ungås. Inte precis vad jag har tänkt mig men hoppas det blir lika grymt som förra året! Fast det tror jag nog.

Idag har jag förövrigt spelat match, vi gjorde en grym match. Men tyvärr räckte inte det. Förlust med 2-1. Fast när jag kom hem blev det värre. Jag upptäckte att det inte var någon hemma. Och jag hade ju ingen nyckel med mig, eftersom det blev lite väl stressigt innan vi skulle träffas. Så jag var alltså utlåst. Varken altanen eller källaren var öppen. Den brukar ju vanligtvis inte heller vara det, men jag trodde den som var sist ut skulle vara så snäll att lämna någon dörr öppen. men nej, inte ens min farmor var hemma. Och det regnade, så vad hade jag för val än att gå fram på Ica och fråga om mammas nyckel... Så jag gick fram på Ica i mina blommiga "foppatofflor". Usch, vad det var pinsamt! Jag som aldrig skulle ta på mig dem om jag skulle längre än till ip. Men när jag väl kom hem hade pappa och Stina kommit tillbaka från stugan. Lagom irritarad jag var!


Väderuppdatering 7

2011-05-25 - 21:32:17
Allmänt / 2 Kommentarer
Nu börjar öppningen närma sig. Känner mig allmänt peppad. Hoppas bara att mötet idag hjälper, så att det åtminstone blir 15 för att komma in.

Idag har jag förövrigt träffat Marta och Erik. Dom är två gamla skidkompisar, var hur roligt som helst att träffa dom igen. Eftersom det var så himla länge sen sist! Efteråt gick jag på träning. För en gångs skull var det riktigt roligt! Jag orkade engagera mig! De ni, det är ett stort steg.




Gjorde en ny variant idag. Ser fortfarande ut att bli regn. Synd bara att jag är så söt så jag inte kan vara ute i regn, för då smälter jag. haha!

Väderuppdatering 6

2011-05-24 - 16:25:07
Allmänt / 2 Kommentarer
Och här kommer vädret för den sabbade dagen.




Ser ut att bli bra på kvällen iallafall. Vilket är det viktigaste.

Heute

2011-05-24 - 16:23:29
Allmänt / 1 Kommentarer
Idag hade jag ju sovmorgon till fem över tolv. Men smart som man är fastnar man framför Cougar town och håller på att komma försent ändå. Är det inte typiskt när man har sovmorgon och kan ta det lugnt. Händer mig ofta.

Nu har jag iallafall kommit hem efter tre timmar på skolan. Och jag fick reda på idag att det inte blir något disco på lördag. Hej sabbade planer. Så för att kunna göra något på Sveg i helgen måste man vara 18! Fan, för det här. Hur hade dom egentligen tänkt sig det här?! Sjukt tycker jag, och så klagar dom på att vi ungdomar inte har något att göra här på Sveg. Men konstigt då, man måste ju vara 18 för att kunna komma in på typ allting! Men men, vi ska köra ändå. Fast det kommer inte ens bli hälften så roligt skulle jag tro. Men vi får se vad kvällen har att bjuda på. Förhoppningsvis blir allt bra ändå! Jag får helt enkelt satsa på skolavslutningen istället. Och om det är 18 då också vet jag inte riktigt om jag kommer bo kvar nästa år. Hahahaha, skämt åsido. Alltså att det kommer vara 18. Ifall någon fattar?



Så här viktig har jag sett ut idag. Med min nya kavaj från hm. Hittade den på rean, fatta vilket klipp! Jag som aldrig brukar passa i kavajer, bara för att dom är för korta över axlarna. Men så hittade jag en kavaj, den bara hängde där och den passade otroligt nog. 200 kronor och den är nu min!!! Göttarns!

Väderuppdatering 5

2011-05-23 - 20:49:04
Allmänt / 1 Kommentarer
Tror det blir 5...? Men ja, det är iallafall från idag.





Ni får med tiderna idag också. För jag är så generös. Men jag hoppas iallafall att det stämmer att det typ inte kommer regna på kvällen. För det skulle verkligen förstöra allt! Nu ska jag och min datorhuvudvärk gå och dricka te!

Kalender

2011-05-23 - 20:46:19
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag suttit alldeles för länge i paint och gjort en planering över hur mina kommande veckor kommer se ut. Från idag till helgen efter skolavslutningen. Men nöjd är jag iallafall, för den blev fin! Höhö.



Så vackert! Men nu vet ni vad jag kommer hålla på med dom kommande veckorna. Brare!

Vagabond

2011-05-23 - 19:28:49
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu var jag in på Vagabonds hemsida, efter att Elin tipsade mig. Och jag hittade ett par skitsnygga skor. I samma modell som dom jag har nu, men i annat mönster. Inte lika snyggt som på dom nuvarande, men dom duger. Synd bara att dom inte finns att köpa i butik. Man måste tyvärr beställa. Vilket blir 450 plus frakt. Inte så dyrt tänker ni, men jo det är det faktiskt. För ett par skor som bara håller en sommar är det det. Som man dessutom inte kan testa innan men köper dom.



Här har ni dom, är dom inte underbara så säg!? Fan, vad jag vill ha dom. Om det är någon där ute som vill göra mig riktigt glad så finns dom på vagabond.com. Snällaaaaa...?

Väderuppdatering 4

2011-05-22 - 16:43:13
Allmänt / 1 Kommentarer


Jahapp, det ser verkligen ut att bli regn på lördag. Tycker dom kan byta plats på lördag och söndag! Men ska man se det positiva i det ser det ju inte ut att bli kallt. 19 grader är ju ganska varmt ändå..?

Bara för att jag varit så dålig på att uppdatera, typ igår. Så kan jag berätta nu att jag var och spelade fotboll igår, i Ås. Det blev 1-1. Fast vi skulle vinnit om det inte vore för ett jävla skitmål från deras sida! Nu ska jag åke på middag hos min farmor. Ha det bra så hörs vi!

Väderuppdatering 3

2011-05-21 - 21:50:16
Allmänt / 0 Kommentarer


Var tog solen vägen?! Fan, jag hoppas det ändras. Annars blir jag ledsen och gråter...

Väderuppdatering 2

2011-05-20 - 14:58:44
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag är det fredag. Fasiken vad veckorna går fort! Tiden bara flyger iväg och snart är det skolavslutning. Som jag längtar. Det enda som jag är orolig över är sommarjobb. Jag har ju sökt men har fortfarande inte fått svar från någon. Men förhoppningsvis är dom bara lite sega på att skicka ut det, eftersom jag läst förut att alla som sökt via kommunen skulle få sommarjobb. Katching! Känns bra att veta! Fast vädret inför öppningen har ändras, blev väldigt ledsen när jag upptäckte att jag tittat på fel dag. Tittade nämligen på söndag och inte lördag. Men skulle tro att det hinner ändras fler gånger innan vi är framme. Brukar vara så. Nu ska jag titta på film och plugga. Möjligtvis packa lite till imorgon, då vi ska på bortmatch. Längtar verkligen inte, för en gångs skull.

Finally, något smakar!

2011-05-19 - 14:19:09
Allmänt / 0 Kommentarer
Eftersom jag varit sjuk i snart tre veckor har jag helt tappat smak- och luktsinnet. Men idag kände jag smak för första gången! Vet inte vad det smakade, men det var smak! Fast lukten väntar jag fortfarande på. Dessutom har jag nästan helt fått tillbaka hörseln. Det går framåt. Men i helgen ska jag spela match, får se om jag blir sämre, men det tror jag väl inte!


Här har ni smaken. Det var typ granatäppeljuice, gott och sött var det!

Väderuppdatering 1

2011-05-19 - 14:09:00
Allmänt / 1 Kommentarer
Nu ska jag uppdatera varje dag med väder fram till nästa lördag. För då är det öppningen på ön och jag är så himla taggad! Få vara med grymma tjejer och bra väder, skulle inte kunna bli bättre känner jag! Så för att ha något att blogga om ska jag blogga om väder. Bara så ni vet haha.



Än så länge ser det bra ut. Fast vi alla vet ju att det kan ändras väldigt snabbt. Och bara för att visa hur pepp jag just nu var jag tvungen att skriva det också. Ååååååh säger jag bara!!!

Nationella!

2011-05-16 - 21:00:19
Allmänt / 0 Kommentarer
Imorgon har vi som sagt nationella i matte B. Och jag känner på mig att det kommer gå riktigt dåligt faktiskt. Med tanke på hur bra det har gått på proven vi gjort innan. *host host*. Men min käre bror kom iallafall hit med dricka som jag kan ha med mig imorgon. Eftersom vi ska sitta där väldigt länge! Kommer inte riktigt ihåg exakt hur länge det var men länge var det iallafall. Jag är så avundsjuk på alla dom som ska göra nationella i matte a på onsdag. Jag vill också göra a kursens prov! Känns som det är såå mycket lättare! Men lycka till alla som ska göra det imorgon. Och lycka till till alla dom som ska göra det på onsdag!


Inte precis den jag ville ha men det får duga!

It's time att plugga!

2011-05-16 - 16:44:07
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu jävlar har jag laddat ner massor med "ny" och bra musik. Så nu kan jag sätta igång att plugga inför nationella imorgon!


Hörs senare!

Spelberonende

2011-05-16 - 16:00:52
Allmänt / 0 Kommentarer

Haha, ja jag är besatt av det här spelet...



Candy crush in my ♥

Då var det bara att köra då

2011-05-16 - 15:41:44
Allmänt / 0 Kommentarer
Igår var jag och mamma och handlade. Så jag passade på att köpa med mig Vecko Revyn hem. När jag kom till horoskopen blev jag glatt överreskad!



Det ser lovande ut måste jag säga!

Favoriterna!

2011-05-13 - 14:25:24
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jakten på nya sommarskor börjat. För dom jag har nu börjar bli lite väl utslitna. Det har till och med gått hål. Men dom är så fruktansvärt sköna att jag inte bryr mig! Dessutom finns dom inte att köpa i år eftersom det var förra årets modell.



Mina älskade Vagabond. Ser ni hur utslitna dom blivit eller? Alltså den vänstra bilden är när dom var nya och den andra är knäppt för någon vecka sen. Och fråga inte varför jag knäpper kort på mina skor...


Och så här ser årets färger och mönster ut. Inte så jättesnygga om du frågar mig! Så nej, det blir nog inga sånna i år också...

Tröststädning

2011-05-12 - 17:25:43
Allmänt / 2 Kommentarer

Efter att jag slutat idag gick jag hem och städade. Så nu är det fint på mitt rum igen! Jag knäppte till och med före och efterbilder! Bara för att visa er liksom.


Före...


och efter!

Jag hoppas verkligen att ni ser skillnad annars bli jag ledsen!

Hårretande

2011-05-11 - 21:46:07
Allmänt / 2 Kommentarer

haha, jag är för rolig jag. alltså angåene rubriken, ifall ingen fattade det. för nu ska jag skriva om en sak jag än idag ångrar djupt! jag klippte av mig håret.


här har ni mitt hår innan jag klippte mig. väldigt slitet men ack så långt.


sen en dag fick jag för mig att klippa av det (se den gröna linjen). så kort blev det om inte kortare. fast en bra sak med det var ju att jag blev av med alla kluvna hårtoppar. men det jag inte visste då var att jag senare i livet skulle ångra mig. även fast jag var nöjd då. för det var jag, jag ville ha en stor förändring och det fick jag verkligen!


den dagen jag insåg att jag ångrade mig hade det gott och väl räckt med att bara ta en sån bit (se blåa linjen). men nej, vem skulle veta att jag skulle ångra mig..? jo, kanske hon som klippte mig. varför kunde inte hon bara sagt åt mig att inte ta allt då? hon kunde väl berättat att jag antagligen skulle ångra mig. men hon bara gjorde som jag sa utan att säga något. klipp klipp, och mitt hår blev kort!


men som ni kanske ser är jag på god väg att gro nytt långt hår fast i en annan färg. en färg som jag nu ångrar att jag färgade! hur kunde jag veta att det röda pignentet i färgen skulle sitta stenhårt? jo, det kunde mamma berättat för mig när hon färgade! men nej, hon bara gjorde som jag ville. men men, jag blev ju nöjd då med och det har jag varit i ungefär tre år nu. men det är dags för att ändra igen. att det ska vara så svårt det där med hår!




här har vi då före och efter. och som ni säkert alla vet såg man inte direkt snygg ut på alla bilder när man var yngre. därav det svarta. eller vi kan säga att det var för att man ska fokusera på håret!

men nu har ni iallafall lite av min lilla hårhistoria.

Ni måste skoja?

2011-05-11 - 18:41:10
Allmänt / 0 Kommentarer
Jag hoppas verkligen att yr har fel nu. Kan inte vädret vara så när vi går i skolan?


Nä, vi tar det på helgen istället...

Trääääning

2011-05-11 - 18:34:40
Allmänt / 0 Kommentarer


Ni ska bara veta hur svårt det var att få till den där bilden! Jag stod till och med på en sån där snurrande stol, så jag kunde lika gärna ha ramlat. Men det jag ville säga var att jag har börjat träna lite smått idag! Det är såå underbart. Fast sen att jag inte orkar någonting var ju en annan sak. Var med lite på individuella (fotboll) och försökte så gott jag kunde, skönt är ordet! Ikväll ska jag iväg på träning och försöka vara med på någon övning, för jag skulle aldrig orka vara med och spela. Antar att jag måste ta hälsan i första hand..?

Det var en gång...

2011-05-10 - 21:02:39
Allmänt / 1 Kommentarer
Ja, det var en gång en flicka. Hon var vigare än hon är idag.



Satt och kollade igenom gamla bilder. Hittade en bild från när jag hade ofärgat hår och var vig. Idag om jag skulle testa skulle dom nog fått kör mig med ambulans till akuten efteråt... Fan säger jag bara, jag vill kunna göra liknande igen! Men tiderna förändras och man blir gammal och stel. Nä, men i sommar då ska jag stretcha varenda dag. Säger jag nu och när det väl kommer till kritan blir det inte av överhuvudtaget.

Pluggdags

2011-05-10 - 13:03:21
Allmänt / 1 Kommentarer

Nu ska jag plugga, får se om det kommer in några nya inlägg idag eller om jag sparar några till imorgon. Så jag inte skriver slut på alla mina idéer idag. Men jag kan ju göra en lista åt er, så jag får lite medlidande. För man missar en hel del när man är borta från skolan, även fast det bara var tre dagar.

  • Matte, för jag har prov på fredag.
  • Natur, svara på en massa frågor.
  • Idrott, svara på en massa frågor där med.
  • Samhälle, svara på några frågor.
  • Svenska, göra en romanredovisning och skriva av det jag missat på renässansen.
  • Spanska, jobba ikapp och läsa en text.

Hoppas det var allt, annars blir det lite jobbit. Men det är bäst jag sätter igång nu så jag hinner med allt jag måste göra. Även fast det lätt blir att man fastnar här framför datorn. Därför ska jag sätta ett datorförbud nu i typ två timmar, då jag bara får plugga! Hejdå, hörs senare!

Webbkamera

2011-05-10 - 12:55:47
Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har pappa skaffat en webbkamera hit hem. Så nu kan jag också ta bilder vid datorn så jag slipper använda mobilen hela tiden. Skitsmart ju. Fast nu tror jag inte riktigt att det var därför han skaffade den, men ändå. Men nu har jag Skype också, så man kan prata med varanda och samtidigt titta på varann.


Fast jag har typ ingen som helt aning om vad resten av dom där betyder...


Jag ba älskar kvalitén!

Bloggbomb

2011-05-10 - 12:42:13
Allmänt / 0 Kommentarer
Eftersom jag inte uppdaterat på väldigt länge har jag så mycket att skriva. Så idag blir det nog en lite bloggbomb. Hoppas ni inte hatar dom lika mycket som jag gör!


 

Nationella prov i engelska

2011-05-10 - 12:39:00
Allmänt / 0 Kommentarer
Idag har vi gjort hördelen och lyssningsdelen. Gick inte direkt bra, för jag har aldrig riktigt varit bra på engelska överhuvudtaget. Men jag gjorde så gott jag kunde och får hoppas på att det räcker. Är fortfarande sjuk så jag får skylla på det.

Förra veckan gjorde vi skrivdelen. Och jag tror aldrig att jag gjort så dåligt ifrån mig någonsin! Fast det berodde väl mest på att jag var som mest sjuk då också. Satt i en halvtimma innan jag kunde börja krysta fram något på papperet. Efter en lite stund kände jag hur varm jag blev, jag hade alltså feber igen. Men förhoppningsvis klarar jag ett g. Det skulle jag till och med vara nöjd med, så det är illa! Men nu är det ju typ klart! Bara taldelen kvar så är jag klar med ntionella i engelska. Det är så obeskrivligt skönt ska ni veta!

Ps. Ledsen för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft någon lust att blogga bara. Ds.


och så här glad känner jag mig!